strappado

Varmt välkommen till Peer Rope Stockholm

 

 

Du som är nyfiken på rep – att binda eller bli bunden.

Peer Rope Stockholm är nätverket för dig. Vi träffas en gång i månaden för att binda med varandra.

Våra träffar är öppna för alla som ägnar sig åt rep samt för den som är nyfiken på att se och lära sig. Du är välkommen både om du vill binda och om du vill bli bunden och du är välkommen såväl med som utan rep-partner.

På varje träff hålls en introduktion med fokus på lek och på säkerhet med rep så att också den som är helt ny ska kunna tillräckligt för att våga binda eller bli bunden.

Det vi gör kallas shibari eller kinbaku och har sina rötter i Japan.

Peer Rope Stockholms träffar är en plats för att knyta och lära sig mer.

Vi vill att det ska vara enkelt att lära känna nya personer med samma intresse, att bredda sitt kunnande och få inspiration. Prat och skratt och nya vänner är vad som kännetecknar en träff med Peer Rope Stockholm

Vi som organiserar Peer Rope Stockholms träffar berättar gärna om rep, om att binda och om att bli bunden.

Du anmäler dig till träffarna med Peer Rope Sockholm via länken i vårt kalendarium. I kalendariet hittar du också kurser och träffar med andra nätverk. Anmälan till dem gör du enligt information på respektive event.

Under Stockholm Pride Festival arrangerar Peer Rope Stockholm mängder av aktiviteter i Kinkykvarteret i Pride Park, Östermalms IP. 
Bland annat shower med Sveriges hetaste repartister. Till sommaren får du en ny chans att vara med och se och uppleva rep i Kinkykvarteret.

Har du frågor? Använd formuläret under ”kontakta oss”.

 

Varmt välkommen till nästa träff.